Maak een afspraak metAbbing Tuinaanleg en Onderhoud

Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin

Onze ervaringAl 130 jaar vakmanschap

Bent u niet meer blij met uw oude tuin of heeft u uw tuin de afgelopen jaren te weinig aandacht gegeven? Dan biedt Abbing Tuinaanleg de perfecte oplossing voor u. Door ons deskundige advies te combineren met uw wensen komen wij samen tot een op maat gemaakt ontwerp-beplantingsplan. Onze gekwalificeerde hoveniers kunnen deze tuin voor u aanleggen en onderhouden.

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/Geranium-Rozanne-in-tuin.jpg
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TuinaanlegBegin van een nieuwe tuin

Tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin, leert u een aantal van onze hoveniers kennen. Deze hoveniers helpen u met alle liefde en zorg bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Allereerst komt u in contact met de voorman van het project. Hij is uw eerste aanspreekpunt tijdens de realisatie van uw droomtuin en zal regelmatig de voortgang van de werkzaamheden met u bespreken.

Daarnaast zal ook de Tuinontwerper van Abbing Tuinaanleg betrokken zijn in het proces. Hij zal dagelijks contact hebben met de voorman, om er zo voor te zorgen dat de tuin geheel naar uw wensen wordt aangelegd. Dan is er nog de werkvoorbereider. Hij heeft de verantwoordelijkheid om de voortgang van het project te waarborgen.

Kortom, tijdens de realisatie van uw nieuwe tuin heeft u contact met een aantal van onze professionals. Dit zowel achter de schermen, als in de tuin. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat de aanleg van uw tuin vlekkeloos én plezierig verloopt.

 

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/project-Bunnik-6-1.jpg

TuinonderhoudUw tuin op zijn mooist

Nadat de tuin geheel naar wens is aangelegd, staat u er niet alleen voor! Bij Abbing is het ook mogelijk uw tuin te laten onderhouden. Bij tuinonderhoud door onze hoveniers hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de conditie van uw tuin.

Laat daarom uw tuin regelmatig onderhouden, dan zal een vaste ploeg hoveniers dit graag voor u verzorgen. Zij leren uw tuin kennen en weet wat uw wensen zijn. Sluit een onderhoudsabonnement af en u ontvangt korting op ons uurtarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u altijd al een tuin willen hebben die helemaal naar uw eigen wensen en behoeften wordt onderhouden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar:  0343-514777 of mail naar: info@kwekerijabbing.nl

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Volg ons:

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Follow Our Activity:

Locatie

Abbing Buitenhof
Odijkerweg 132-134
3709 JJ Zeist

Openingstijden

Tuincentrum en Tuincafé

Maandag t/m vrijdag 09:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur
Zondag gesloten

Email

info@abbing.nl

Telefoon nummer

0343-513741

Copyright 2024 - Kwekerij Abbing - Alle rechten voorbehouden