Word jij onze nieuwe collega?Werken bij Abbing Buitenhof

Maak kennis met ons enthousiaste team

Wij zijnAbbing, een bijzonder familiebedrijf

Abbing is een familiebedrijf  en bestaat dit jaar 132 jaar. Tuinliefhebbers komen al jaren graag in ons tuincentrum vanwege ons bijzondere en uitgebreide assortiment in tuinplanten, heesters, bomen, vruchtgoed en rozen. Dit assortiment is nu uitgebreid  met bijzonder tuingereedschap, kamerplanten, bloemen, binnenpottery, cadeau- en interieurartikelen,  mooie tuinmeubelen en een biologisch tuincafé. Buiten het tuincentrum heeft Abbing ook een Tuinaanleg en -onderhoud afdeling.

Onze klanten komen uit heel Nederland.

werken bij Abbing

Vacatures Abbing Buitenhof

vacature KokKok Abbing Tuincafé

Vacature TuinarchitectuurTuinontwerper Fulltime en/of Parttime

Tuincentrum ABBING Buitenhof zoekt een zelfstandig werkend kok

Word jij de smaakmaker in ons gezellige en groene tuincafé van ons tuincentrum in Zeist? Wij zijn op zoek naar een parttime kok die de culinaire touwtjes in handen neemt en onze gasten verwent met heerlijke gerechten.

Wie zijn wij

Abbing Buitenhof is een toonaangevend tuincentrum in Zeist dat al meer dan 130 jaar bestaat. Abbing staat bekend om het ruime assortiment aan plantensoorten en om kwaliteit, kennis en vakmanschap. Wij vinden het heel belangrijk dat al onze klanten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer als ze bij ons komen. De betrokkenheid van onze medewerkers is dagelijks te merken en kenmerkend voor de familiecultuur die binnen onze organisatie heerst. Klantgerichtheid, doorpakken, je thuis voelen en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met gezellige collega’s in een fijne omgeving.

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team in het tuincafé!

Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend kok in ons tuincafé ben jij het die onze gasten van A tot Z verwent met heerlijk en verse gerechten. Je bent een ware keukenkameleon, naast het bereiden van heerlijke verse gerechten, zorg je ook voor schone werkruimtes, de afwas maar ben je ook verantwoordelijk voor het in de watten leggen van onze gasten. Daarnaast barst je van de creatieve ideeën om verrassende menu’s samen te stellen, denk je mee over acties en communicatie en natuurlijk werk je volgens de hoogste hygiëne richtlijnen.

Flexibiliteit en collegialiteit is jouw tweede naam, want je bent bereid om ook op zaterdag of zondag te werken en in drukke periodes ben je bereid om extra te werken. Met jouw goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, weet je moeiteloos te communiceren.

Wij bieden:

Als zelfstandig werkend kok in ons tuincafé/lunchroom bieden wij jou een afwisselende en verantwoordelijke baan voor 3 dagen in de week in een fijne groene werkomgeving met een passend salaris.

Ben jij enthousiast geworden:

Wil je dolgraag aan de slag als Kok bij Abbing Buitenhof? Stuur dan je sollicitatie met foto en CV naar i.kole@abbing.nl t.a.v. Ilse Kole. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!

Staat jouw vacature hier niet tussen en mocht je toch belangstelling hebben, schrijf gerust een open sollicitatie.

Abbing Buitenhof: een groene beleving
welkom bij Abbing
https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Volg ons:

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Follow Our Activity:

Locatie

Abbing Buitenhof
Odijkerweg 132-134
3709 JJ Zeist

Openingstijden

Tuincentrum en Tuincafé

Maandag t/m vrijdag 09:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur
Zondag 11:00 uur – 17:00 uur

Email

info@abbing.nl

Telefoon nummer

0343-513741

Copyright 2024 - Kwekerij Abbing - Alle rechten voorbehouden