Word jij onze nieuwe collega?Werken bij Abbing Buitenhof

Maak kennis met ons enthousiaste team

Wij zijnAbbing, een bijzonder familiebedrijf

Abbing is een familiebedrijf  en bestaat dit jaar 132 jaar. Tuinliefhebbers komen al jaren graag in ons tuincentrum vanwege ons bijzondere en uitgebreide assortiment in tuinplanten, heesters, bomen, vruchtgoed en rozen. Dit assortiment is nu uitgebreid  met bijzonder tuingereedschap, kamerplanten, bloemen, binnenpottery, cadeau- en interieurartikelen,  mooie tuinmeubelen en een biologisch tuincafé. Buiten het tuincentrum heeft Abbing ook een Tuinaanleg en -onderhoud afdeling.

Onze klanten komen uit heel Nederland.

werken bij Abbing

Vacatures Abbing Buitenhof

Specialist TuinplantenSpecialist Tuinplanten

Tuincentrum ABBING Buitenhof zoekt een Tuinplanten specialist

Heb jij een gedegen plantenkennis en werk je graag buiten? Ben jij klantgericht en stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als medewerker bij tuincentrum Abbing Buitenhof heb je een dienstverlenende en adviserende baan voor de lange termijn!

Wie zijn wij

Abbing Buitenhof is een toonaangevend tuincentrum in Zeist dat al meer dan 130 jaar bestaat. Abbing staat bekend om het ruime assortiment aan plantensoorten en om kwaliteit, kennis en vakmanschap. Wij vinden het heel belangrijk dat al onze klanten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer als ze bij ons komen. De betrokkenheid van onze medewerkers is dagelijks te merken en kenmerkend voor de familiecultuur die binnen onze organisatie heerst. Klantgerichtheid, doorpakken, je thuis voelen en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met gezellige collega’s in een fijne omgeving.

Wat ga je doen?

Jij bent, samen met je collega’s van de buitenafdeling, verantwoordelijk voor het verzorgen van de tuinplanten, je zorgt voor de juiste hoeveelheid water en mest. Ook zorg jij ervoor dat de planten geprijsd zijn en op de juiste plek staan. Natuurlijk zorgen jij en je collega’s ervoor dat de buitenafdeling er op en top uitziet. Als een klant langs komt, help jij de klant op weg met al zijn/haar vragen.

Wie ben jij?

  • Jij hebt ruime plantenkennis en affiniteit met groen;
  • Je bent bereid om in drukke periodes over te werken en werkt graag in een team;
  • Je bent stressbestendig, klantgericht en dienstverlenend;
  • Jij bent communicatief sterk.
  • Je bent bereid om (gedeeltelijk) in de weekenden te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan 32-40 uur in een team dat collegiaal, professioneel en gezellig is. Je kunt je vaardigheden inzetten en ontwikkelen. Het gaat om een benoeming voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil jij graag aan de slag als medewerker tuincentrum bij Abbing Buitenhof? Stuur dan je sollicitatie met foto en CV naar i.kole@abbing.nl t.a.v. Ilse Kole.

Abbing BuitenhofStaat jouw vacature hier niet tussen en mocht je toch belangstelling hebben, schrijf gerust een open sollicitatie.

Abbing Buitenhof: een groene beleving
welkom bij Abbing
https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Volg ons:

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Follow Our Activity:

Locatie

Abbing Buitenhof
Odijkerweg 132-134
3709 JJ Zeist

Openingstijden

Tuincentrum en Tuincafé

Maandag t/m vrijdag 09:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur
Zondag 11:00 uur – 17:00 uur

Email

info@abbing.nl

Telefoon nummer

0343-513741

Copyright 2024 - Kwekerij Abbing - Alle rechten voorbehouden