Word jij onze nieuwe collega?Werken bij Abbing Buitenhof

Maak kennis met ons enthousiaste team

Wij zijnAbbing, een bijzonder familiebedrijf

Abbing is een familiebedrijf  en bestaat dit jaar 132 jaar. Tuinliefhebbers komen al jaren graag in ons tuincentrum vanwege ons bijzondere en uitgebreide assortiment in tuinplanten, heesters, bomen, vruchtgoed en rozen. Dit assortiment is nu uitgebreid  met bijzonder tuingereedschap, kamerplanten, bloemen, binnenpottery, cadeau- en interieurartikelen,  mooie tuinmeubelen en een biologisch tuincafé. Buiten het tuincentrum heeft Abbing ook een Tuinaanleg en -onderhoud afdeling.

Onze klanten komen uit heel Nederland.

werken bij Abbing

Vacatures Abbing Buitenhof

Bezorger

Tuincentrum ABBING Buitenhof zoekt een bezorger

Vind jij het leuk om onze klanten blij te maken door de bestelde planten, potten, of bijvoorbeeld meubels te bezorgen? En ben jij graag op de weg en heb je goede rij skills? Kom dan nu ons team versterken!

Wie zijn wij

Tuincentrum Abbing Buitenhof is een toonaangevend tuincentrum in Zeist dat al meer dan 130 jaar bestaat. Abbing staat bekend om het ruime assortiment aan plantensoorten en om kwaliteit, kennis en vakmanschap. Wij vinden het heel belangrijk dat al onze klanten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer dat ze bij ons komen. De betrokkenheid van onze medewerkers is dagelijks te merken en kenmerkend voor de familiecultuur die binnen onze organisatie heerst. Klantgerichtheid, doorpakken, je thuis voelen en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met gezellige collega’s in een fijne omgeving.

Wij zijn op zoek naar een bezorger!

Wat houdt de functie in:

Als bezorger begin je je dag op het tuincentrum. Samen met je collega’s neem je de route door en zorg je dat je de juiste artikelen meeneemt. Daarna ga je op pad en natuurlijk doe je dit veilig en op tijd en met de allerbeste service! Want klantvriendelijkheid vinden wij super belangrijk. Na het rijden van jouw ritten kom je weer terug op het tuincentrum. Als er tijd over is help je een handje mee op de andere afdelingen, bijvoorbeeld bij het uitpakken en prijzen van producten of het watergeven van planten. Wij zoeken een enthousiaste bezorger, een echte teamspeler.

Jij bent:

  • Graag op de weg en hebt goede rij skills en uiteraard rij je veilig
  • Klantvriendelijk en betrouwbaar
  • Al minimaal een halfjaar zelfstandig in het bezit van je rijbewijs B en schade vrij
  • In staat om goed overzicht te houden in drukte
  • Iemand die graag dat stapje extra zet en veel energie in het werk stopt
  • Je spreekt goed Nederlands om de allerbeste service te kunnen verlenen.

Wij bieden:

Wij bieden een leuke en afwisselende baan voor 8 – 16  uur per week (vrijdag/zaterdag) in een team dat collegiaal, professioneel en gezellig is.Verder bieden we een marktconform salaris welke afhankelijk is van leeftijd, ervaring en/of opleiding

Ben jij enthousiast geworden?

Wil je dolgraag aan de slag als medewerker tuincentrum? Stuur dan je sollicitatie met foto en CV dan aan: i.kole@abbing.nl, t.a.v. Ilse Kole. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!

Abbing BuitenhofStaat jouw vacature hier niet tussen en mocht je toch belangstelling hebben, schrijf gerust een open sollicitatie.

Abbing Buitenhof: een groene beleving
welkom bij Abbing
https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Volg ons:

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Follow Our Activity:

Locatie

Abbing Buitenhof
Odijkerweg 132-134
3709 JJ Zeist

Openingstijden

Tuincentrum en Tuincafé

Maandag t/m vrijdag 09:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur
Zondag gesloten

Email

info@abbing.nl

Telefoon nummer

0343-513741

Copyright 2024 - Kwekerij Abbing - Alle rechten voorbehouden