Word jij onze nieuwe collega?Werken bij Abbing Buitenhof

Maak kennis met ons enthousiaste team

Wij zijnAbbing, een bijzonder familiebedrijf

Abbing is een familiebedrijf  en bestaat dit jaar 132 jaar. Tuinliefhebbers komen al jaren graag in ons tuincentrum vanwege ons bijzondere en uitgebreide assortiment in tuinplanten, heesters, bomen, vruchtgoed en rozen. Dit assortiment is nu uitgebreid  met bijzonder tuingereedschap, kamerplanten, bloemen, binnenpottery, cadeau- en interieurartikelen,  mooie tuinmeubelen en een biologisch tuincafé. Buiten het tuincentrum heeft Abbing ook een Tuinaanleg en -onderhoud afdeling.

Onze klanten komen uit heel Nederland.

werken bij Abbing

Vacatures Abbing Buitenhof

Vacature Office ManagerOffice Manager

Tuincentrum ABBING Buitenhof zoekt een Officemanager

Ben jij een echte spin in het web? Heb jij affiniteit met groen? En vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Abbing Buitenhof is een toonaangevend tuincentrum in Zeist dat al meer dan 130 jaar bestaat. Abbing staat bekend om het ruime assortiment aan plantensoorten en om kwaliteit, kennis en vakmanschap. Wij vinden het heel belangrijk dat al onze klanten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer als ze bij ons komen. De betrokkenheid van onze medewerkers is dagelijks te merken en kenmerkend voor de familiecultuur die binnen onze organisatie heerst. Klantgerichtheid, doorpakken, je thuis voelen en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met gezellige collega’s in een fijne omgeving.

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team!

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden als officemanager zijn onderverdeeld in de volgende aandachtsgebieden:

  • Beheer van facilitaire zaken, waaronder ook het bijhouden van diverse overzichten en het inkopen van kantoorartikelen, bedrijfskleding etc
  • Afhandelen van inkomend telefoonverkeer, e-mail en post
  • Administratieve taken zoals het uitwerken van offertes en plantenlijsten, prijslijsten en ondersteunen in HR administratieve taken
  • Diverse ondersteunende taken in het tuincentrum zoals het meehelpen met prijzen van de planten wanneer het druk.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een officemanager die open, enthousiast en energiek is. Je bent breed inzetbaar en hebt een echte hands-on mentaliteit. De functie is in overleg voor 24 tot 32 uur per week.

Wil jij graag aan de slag als Office Manager bij Abbing Buitenhof? Stuur dan je sollicitatie met foto en CV naar i.kole@abbing.nl t.a.v. Ilse Kole. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!

Abbing BuitenhofStaat jouw vacature hier niet tussen en mocht je toch belangstelling hebben, schrijf gerust een open sollicitatie.

Abbing Buitenhof: een groene beleving
welkom bij Abbing
https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Volg ons:

https://www.abbing.nl/wp-content/uploads/2021/12/abbing-trans-white.png

Follow Our Activity:

Locatie

Abbing Buitenhof
Odijkerweg 132-134
3709 JJ Zeist

Openingstijden

Tuincentrum en Tuincafé

Maandag t/m vrijdag 09:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur
Zondag 11:00 uur – 17:00 uur

Email

info@abbing.nl

Telefoon nummer

0343-513741

Copyright 2024 - Kwekerij Abbing - Alle rechten voorbehouden